Відкрити категорії

Цукерки Пташине молоко


Цукерки Пташине молоко


Інгредієнти:
желатин 2 ст ложки (20 гр)
цукор 1 склянка
білки 5 штук
плитку шоколаду (без наповнювача)

Рекламний блок
вершкове масло 50 гр

Приготування:
Желатин замочити в 5 ст.ложки холодної кип'яченої води і залишити набухати. Після поставити на водяну баню і нагрівати, поки не розчиняться грудочки. Потім остудити, але не так щоб він знову затвердів (повинен бути тепленьким, але НЕ гарячим (!)) У цей час збити білки з цукром до розчинення останнього (маса вийде рідкуватою), і продовжуючи збивати, тонкою цівкою влити желатин.

Отриману масу вилити в блюдо і поставити в холодильник. Після застигання полити шоколадом (його теж розтопити на водяній бані разом з маслом).

Знову охолодити. Порізати на прямоугольнички або квадратики (кому як подобається). При різанні спочатку акуратно гострим ножем розрізаєм шоколад, а потім проводимо ще раз вже розрізаючи суфле, тому що інакше шоколад при натисканні поламається і вигляд буде вже не зовсім естетичний.

Рекламний блок
Цукерки Пташине молоко


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Оля
чудовий рецепт, дякую
фото
Дарина Попілевич
Велике дякую за чудовий рецепт
фото
Стефа
Смачно пресмачнюще дякую
фото
admin
Смачного! Це дійсно неймовірно смачно!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com