Шоколадні цукерки з горіхами
Інгредієнти:
100 г волоських горіхів
30 г мигдалю
100 г кураги
50 г цукрової пудри
150 г чорного шоколаду
4 - 5 ст.л. молока
какао - скільки знадобиться
Приготування:
Волоські горіхи, цукор і помиту курагу подрібнюємо у блендері або комбайні до однорідної маси.
Подрібнюємо волоський горіх, курагу і цукор.
З неї формуємо невеличкі кульки, розміром з невеликий волоський горіх, а в середину поміщаємо по мигдальному горішку. На водяній бані розтоплюємо шоколад, додаємо молоко і добре перемішуємо. Горіхові кульки викладаємо на велике блюдо, поливаємо шоколадом і даємо йому трохи застигнути.
Поливаємо кульки розтопленим шоколадом.
Через пару хвилин обваляти кульки в порошку какао. Какао потрібно щедро висипати на плоску тарілку. Отримані цукерки охолоджуємо в холодильнику 1 годину, після чого їх можна подавати.