Кокосові кульки Рафаелло
Інгредієнти:
Приблизно на 35-40 кульок діаметром 1,5-2 см:
80 мл. вершків
250 гр. білого шоколаду
100 гр. дрібно рубаного мигдалю
2 ст. л. апельсинового соку
100 гр. кокосової стружки для обвалювання кульок
Приготування:
Рубаємо дрібно шоколад.
У каструльці нагріваємо вершки і засипаємо в них шоколад і добре розмішуємо, до повного розчинення шоколаду.
Дати трохи охолонути. Туди ж наливаємо апельсиновий сік і кладемо мигдаль. Добре перемішуємо.
Викладаємо отримати масу у велику плоску дозу, так швидше охолоне. Поставити в холодильник приблизно на годину, поки маса не загусне.
У тарілку насипаємо кокосову стружку. Чайною ложкою набираємо трохи шоколадно-вершковою маси і викладаємо в стружку. Акуратно прокатуємо по стружці і потім можна чистими руками сформувати кульку. Я потім ще обвалюється трохи в стружці. І викладаємо у форму.
В принципі наші цукерки вже готові, але їх можно ще на деякий час поставити в холодильник.