Відкрити категорії

Кокосові кульки Рафаелло


Кокосові кульки Рафаелло


Інгредієнти:
Приблизно на 35-40 кульок діаметром 1,5-2 см:
80 мл. вершків
250 гр. білого шоколаду

Рекламний блок
100 гр. дрібно рубаного мигдалю
2 ст. л. апельсинового соку
100 гр. кокосової стружки для обвалювання кульок

Приготування:
Рубаємо дрібно шоколад.

У каструльці нагріваємо вершки і засипаємо в них шоколад і добре розмішуємо, до повного розчинення шоколаду.

Дати трохи охолонути. Туди ж наливаємо апельсиновий сік і кладемо мигдаль. Добре перемішуємо.

Викладаємо отримати масу у велику плоску дозу, так швидше охолоне. Поставити в холодильник приблизно на годину, поки маса не загусне.

У тарілку насипаємо кокосову стружку. Чайною ложкою набираємо трохи шоколадно-вершковою маси і викладаємо в стружку. Акуратно прокатуємо по стружці і потім можна чистими руками сформувати кульку. Я потім ще обвалюється трохи в стружці. І викладаємо у форму.

В принципі наші цукерки вже готові, але їх можно ще на деякий час поставити в холодильник.

Рекламний блок
Кокосові кульки Рафаелло


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com