Відкрити категорії

Печінкові оладки




Інгредієнти:
Печінка свиняча (або яловича) - 400 грам,
Яйце куряче - 2 штуки,
Морква - 100-120 грам,
Сухарі - 50 грам (мелені),
Часник - 1 зубчик,
Майоран - щіпка,
Коріандр - щіпка,
Сіль - за смаком,
Перець чорний - за смаком,
Олія - для смаження.

Спосіб приготування:

Відварити і очистити моркву. Очистити печінку від плівок, видалити, якщо є потреба, всі великі прожилки. Далі пропускаємо печінку і моркву через м'ясорубку.



Додаємо туди ж всі інші інгредієнти.
Ретельно все перемішуємо і відставляємо в сторону на пару хвилин. Тим часом ставимо сковороду на вогонь, нагріваємо, додаємо трохи рослинної олії - починаємо смажити наші оладки. Викладаємо велику ложку «тіста» і злегка формуємо.



Не робіть їх особливо тонкими. Хвилина на одній стороні на максимальному вогні, перевертаємо, зменшуємо вогонь і смажимо ще 5 хвилин під кришкою.



Для подачі чудово підійде картопляне пюре, будь-який сметанний соус і овочі за смаком.

Смачного!


Печінкові оладки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com