Відкрити категорії

Пиріг з грибами по-українськи


Пиріг з грибами по-українськи

 

Для тіста:
320 г борошна

250 г кефіру
200 г вершкового маргарину
1/2 ч.л. соди
сіль

Для начинки:
150 г сушених грибів

Рекламний блок
100 г ріпчастої цибулі
зелена цибуля
чорний мелений перець
сіль


Це український рецепт відкритого пирога на кефірі, який можна приготувати всього за кілька хвилин у мікрохвильовій печі.

Приготування:

На 2 години замочити гриби в теплій воді.

На водяній бані розтопити маргарин, перемішати його з кефіром, додати соду, поступово ввести борошно і замісити тісто, залишити тісто для вистоювання на 50 хв.

Нарізати, перемішати з нашаткованим дрібно цибулею гриби, поперчити і посолити, влити трохи води (вона повинна покривати гриби повністю), на повній потужності мікрохвильової печі готувати 5-6 хв.

Розкачати тісто, викласти його у форму розміром близько 20-25 см, по краях зробити бортики.

Викласти на тісто рівномірним шаром грибну начинку, посипати все зверху рубаним зеленим луком.

На повній потужності запекти пиріг з грибами по-українськи в мікрохвильовій печі 5-6 хв, потім довести до готовності протягом ще 2-3 хв на середньої потужності, в цьому ж посуді подати до столу.

Рекламний блок
Пиріг з грибами по-українськи


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com