Відкрити категорії

Творожник




Інгредієнти:
Сир - 200 гр.
Яйця - 2 шт.
Вершкове масло або маргарин - 150 гр.
Цукор - 1,5 ст.
Борошно - 1,5 ст.
Ванілін - щіпка,
Розпушувач для тіста - 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Яйця добре збити. Додати цукор і збити так, щоб суміш побіліла.

Творожник



Додати вершкове масло кімнатної температури, потім борошно, змішане з розпушувачем і ваніліном, добре розмішати.



Потім додати сир, перемішати. Тісто для творожника готово.



Форму змастити маслом, потім викласти тісто.



Відправити в духовку, попередньо розігріту до 180 °С приблизно на 40 хвилин, готовність перевірити зубочисткою (вона повинна бути сухою).
Перед подачею творожник можна присипати цукровою пудрою.

Смачного!


Творожник


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com