Відкрити категорії

Яєчня ромашкою


Яєчня ромашкою


Інгредієнти:
2 шт сосиски молочні (взагалі кількість за необхідністю),
4 шт яйце перепелине,
1 ст.л. масло вершкове,
1 ст.л. олія,
а також сіль за смаком, гілочка кропу чи огірок для прикраси.

Спосіб приготування:
Сосиски розрізати уздовж на дві половинки.

Яєчня ромашкою

Рекламний блок

Зробити поперечні глибокі надрізи. Згорнути порізану сосиску в кільце, краї з’єднати і закріпити зубочисткою.

Яєчня ромашкою



Розігріти пательню і злегка підсмажити сосиски на суміші рослинного і вершкового масла.

У центр кожної "квітки" вбити одне яйце.

Яєчня ромашкою



Як тільки яйце піджариться, акуратно лопаткою зняти "квітку" і викласти на тарілку або на шматок хліба.
Прикрасити гілочкою кропу. Смачного!

Рекламний блок
Яєчня ромашкою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com