Відкрити категорії

Ніжні деруни




Інгредієнти:
Картопля крохмалиста 1000 г
Перець чорний 1 щіпка
Сіль за смаком.
Рослинна олія 100 мл.
Цибуля ріпчаста велика 1 шт.

Спосіб приготування:
Картоплю очистити і швидко натерти на дрібній тертці, щоб вона не потемніла. Бажано щоб картопля була хорошого сорту, крохмалиста.


Ріпчасту цибулю очистіть і також (без сліз) натріть на цій тертці і додайте до потертої картоплі.
Картопляний сік видавіть та вычерпайте ложкою.



Посоліть за смаком і поперчіть тісто.



На розігріту на середньому вогні сковороду з рослинним маслом обережно викладайте по середній столовій ложці одержаного картопляного тіста.

Смажте деруни на середньому вогні, до приємного золотистого кольору з двох сторін.



Подавайте гарячим зі сметаною!



Смачного!


Ніжні деруни


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com