Відкрити категорії

Батон з сиром і зеленню




Інгредієнти:
Батон французький 0.5 шт.
Масло вершкове 100 г
Сир твердий 100 г
Часник 3 зубчика
Свіжий кріп 1 пучок
Петрушка свіжа 1 пучок.

Спосіб приготування:
Для закуски нам знадобляться батон, твердий сир, часник, зелень петрушки і кропу. Масло повинне бути кімнатної температури - м'яке.

Батон з сиром і зеленню



Зелень помити і дрібно порізати.



Потерти сир на великій тертці.



З'єднати масло, сир, зелень і часник, видавлений через часникодавилку.



Всі інгредієнти добре перемішати до однорідного стану.



Половину батона порізати на шматочки товщиною 1,5-2 сантиметри, надрізи робити не до кінця.



Надрізи заповнити масою з сиру та зелені.



Загорнути батон у фольгу.



Запікати в нагрітій духовці 15 хвилин при температурі 200 °С. Через 15 хвилин можна фольгу відкрити і включити гриль, щоб вийшла рум'яна скориночка.



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/zapechennyj-baton-s-syrom-i-zelenju

Батон з сиром і зеленню


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com