Грінки з грибами і сиром
Інгредієнти:
Батон 1/4 шт.
Гриби печериці 200 г
Чебрець (Чебрець) сухий 4 г
Масло вершкове 10 г
Сіль 2 г
Сир Гауда 100 г
Сир Пармезан 30 г
Кріп сухий 1 ч. л.
Спосіб приготування:
Підготувати основні компоненти: печериці, сир, батон і спеції.

Скибочки батона підрум'янити на сухій сковороді з обох сторін.

Гриби промити і дрібно нарізати кубиками. На сковорідці розпустити вершкове масло, обсмажити печериці разом з гілочкою чебрецю. Трохи посолити.

Скибочки батона викласти на деко. Зверху - грибну начинку. Потім сир гауда і трохи пармезану. Плюс сушений кріп.

Поставити в розігріту до 180 °С духовку на 5-7 хвилин. Виймати як тільки розплавиться сир.

Відразу ж подавати до столу.

Смачного!
Джерело:
