Відкрити категорії

Домашня печінкова ковбаса




Інгредієнти:
Печінка 1000 г
Перець чорний мелений 0,5 ч. л.
Крупа манна 6 ст. л.
Сало свіже 200 г
Цибуля ріпчаста 2 невеликі шт.
Яйця курячі 3 шт.
Сіль 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Для приготування домашньої печінкової ковбаси нам знадобиться печінка, сало, цибуля, курячі яйця, манна крупа, сіль, чорний перець і додатково харчова плівка (або поліетиленові пакети) і нитки.

Печінку добре промити під проточною водою і нарзати кубиками.

Домашня печінкова ковбаса



Перекрутити печінку і ріпчасту цибулю через м'ясорубку.



Сало нарізати дрібними кубиками.



У печінково-цибульний фарш додати сало, вбити 2 яйця.
Всипати манну крупу, посолити і поперчити фарш за смаком. Ретельно перемішати.



Викласти в поліетиленові пакети, зв'язати з двох сторін нитками, щільно утрамбовуючи фарш, щоб вийшло два печінкових «валика».



Відварювати ковбасу в киплячій воді близько 45-50 хвилин, періодично перевертати, щоб ковбаса проваривалась з усіх боків. Подавати до столу, коли ковбаса повністю охолоне.



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/domashnyaya-pechjonochnaya-kolbasa

Домашня печінкова ковбаса


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com