Котлети курячі з сиром
Інгредієнти:
Курка 1 шт.
Рослинна олія 50 мл
Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
Пармезан 40 г
Сіль ½ ч.л.
Петрушка 20 г
Перець чорний мелений ½ ч.л.
Яйце куряче 1 шт.
Спосіб приготування:
Для фаршу відокремте м'ясо курки від кісток і пропустіть разом з шкірою через м’ясорубку .
Очищену цибулину гарненько подрібніть (це можна швидко зробити за допомогою блендера) і додайте до фаршу.
Додайте 1 яйце.
Посоліть, поперчіть, додайте подрібнену зелень і тертий сир. Добре перемішайте.
Зліпіть невеликі котлети (їдальня ложка фаршу на одну штуку) і обсмажте їх в невеликій кількості оліїна середньому вогні .
Повинна вийти рум'яна скоринка з обох сторін.
Подавайте гарячими зі своїм улюбленим гарніром.
Смачного!
