Відкрити категорії

Бісквітний рулет з яблучною начинкою




Інгредієнти:

Тісто:
Борошно пшеничне 4 ст. л.
Цукор 4 ст. л.
Розпушувач 0,5 ч. л.
Яйця курячі 4 шт.

Начинка:
Цукор 5 ст. л.
Яблуко 7 шт.
Мелена кориця 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Для приготування бісквітного рулету з яблучною начинкою нам знадобляться яблука кисло-солодкі, кориця, цукор, борошно, яйця, розпушувач.

Очистити яблука і натерти на крупній тертці.

Бісквітний рулет з яблучною начинкою



Віджати сік з натертих яблук. Він нам не знадобиться, його можна відразу випити.



Яйця змішати з цукром.



Збити міксером цукор і яйця до побіління маси і збільшення її обсягу в 3 рази.



Акуратно вимішати в яєчну масу борошно з розпушувачем.



Деко для випікання розміром 20x25 см застелити пергаментом і на нього рівним шаром розподілити яблучну масу. Рівномірно посипати її цукром і корицею.



На яблучну масу рівномірно викласти збиту яєчну масу.



Випікати 12-15 хвилин при 190 ºC.



На велику обробну дошку викласти ще один лист пергаменту і акуратно приставивши дошку до форми для випічки перевернути форму на дошку. Тепер нижній шар з яблуками стане верхнім. Папір з яблучного шару зняти.



Згорнути рулет. Яблучний шар буде в середині рулету.



Посипати рулет цукровою пудрою. Перед подачею нарізати скибочками.



Смачного!


Бісквітний рулет з яблучною начинкою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com