Відкрити категорії

Післяноворічний ранковий суп



Післяноворічний ранковий суп


Інгредієнти:
Вода чиста питна - 2, 5 літра.
Курячого філе - 500 грам.
Яйця курячі - 5 штук.
Цибуля ріпчаста - 2 головки середнього розміру.
Морква - 1 велика.
Сіль кухонна - 1 щіпка.
Перець мелений чорний - за своїм смаком.
Рослинна олія - 2-3 столові ложки.

Спосіб приготування:
Філе куряче ретельно обмийте під струменем холодної проточної води, потім наріжте його на невеликі шматочки. Перемістіть їх в каструлю, залийте чистою питною водою, поставте на сильний вогонь, доведіть до кипіння. Після чого зніміть, що утворилася, піну і зменшіть вогонь, варіть приблизно 20 хвилин.




Очистіть цибулю і моркву від шкірки, потім добре промийте під водою. Цибулю покришіть на дрібні кубики. Моркву натріть на середній тертці. Розігрійте на середньому вогні сковороду, влийте трохи рослинної олії, додайте цибулю і трохи пасеруйте її до прозорого кольору. Додайте нарізану моркву, перемішуйте періодично, щоб овочі не пригоріли. Коли вони будуть готові, перемістіть їх у каструлю з філе, ретельно перемішайте вміст каструлі.



Курячі яйця потрібно окремо один від одного збити, потім змішати, додати на свій власний розсуд солі. Потім на розігріту сковороду, попередньо змазану олією вилити яєчну суміш у вигляді не товстого млинця. Обсмаживши одну сторону млинця, переверніть його і обсмажуйте до рум’яного кольору другу сторону. Потім зніміть із сковороди і дайте охолонути. Отриманий яєчний млинець наріжте у вигляді соломки, як локшину, тільки не довгого розміру. І тут же можете відправляти в каструлю. Додайте по своєму смаку солі і меленого чорного перцю, добре перемішайте. Готуйте на повільному вогні ще 5 хвилин, після чого накрийте каструлю кришкою і дайте настоятися супу.



Курячий суп розлийте по порційним тарілках і подавайте до столу в гарячому вигляді зі сметаною. Як прикраси страви можете використовувати подрібнену зелень.

Смачного!

Поради:
- До цього супу ви також можете подати грінки з білого хліба, які попередньо натрете зубчиком часнику.

- Яєчну локшину, при бажанні, ви можете замінити звичайною.

- Можна замість філе використовувати курячі гомілки, крильця і т.п.


Післяноворічний ранковий суп


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com