Відкрити категорії

Хмиз квіточки




Інгредієнти:
Яйця курячі 3 шт
Цукор 1 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 400 мл
Цукрова пудра 100 г
Сіль 1 щіпка
Ванілін 1 щіпка
Борошно пшеничне 400 г
Молоко 125 мл
Сметана 1 ст. л.

Спосіб приготування:
Для приготування хмизу потрібно взяти пшеничне борошно вищого сорту, молоко, сметану, тільки сирі яєчні жовтки, цукор, цукрову пудру, олію, ванілін і сіль.

Яєчні жовтки ретельно розтерти з цукром.

Хмиз квіточки



В яєчну масу влити молоко, додати сметану і сіль.
Суміш розтерти і злегка збити до однорідності.



У масу всипати борошно.



Замісити круте тісто.



Тісто розкачати тонким шаром і за допомогою склянки й чарки вирізати з нього кружечки різного діаметру.



Заготовки надрізати по колу, не доходячи до центру.
Накласти меншу заготовку на велику, сполучаючи центри, і натиснути в центрі пальцем так, щоб заготовки склеїлися.



Можна в центрі велику заготовку злегка змастити жовтком.
Вироби відразу ж смажити у великій кількості розігрітого рослинного масла (фритюрі), повертаючи шумівкою для отримання рівномірного кольору.



Готовий хворост викласти на паперовий рушник для відділення зайвого жиру.



При подачі рясно посипати хмиз сумішшю з цукрової пудри і ваніліну.



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/khvorost-cvetochki

Хмиз квіточки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com