Відкрити категорії

Смажена картопля з грибами та вершками




Інгредієнти:
Картопля 1000 г
Гриби шампіньйони 300 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Вершки 200 мл
Олія соняшникова рафінована 100 мл
Сіль 1 ст. л.

Спосіб приготування:
Для приготування нам знадобляться: картопля, печериці, 20% вершки, цибуля, олія для смаження і зелень для прикраси.

Шампіньйони помити і почистити (зняти верхній шар). Розрізати спочатку навпіл, а потім пластинками. Якщо вам подобаються інші скибочки печериць - поріжте інакше.

На сковороді з розігрітим маслом (4 ст. л.) Обсмажте гриби під кришкою протягом 15 хвилин (до утворення золотистої скоринки).

Смажена картопля з грибами та вершками



У цей час очистіть картоплю і наріжте його тонкою соломкою.



Поріжте цибулю.



На розпеченій сковороді з великою кількістю рослинної олії (щоб дно було закрито), періодично помішуючи, на сильному вогні, обсмажте картоплю до золотистої скоринки. При цьому сковорода повинна бути закрита кришкою. Приблизно через 10 хвилин додайте цибулю, посоліть і перемішайте.

Продовжуйте смажити під кришкою протягом 3 хвилин, не збавляючи вогонь. Потім додайте смажені гриби, перемішайте і продовжуйте смажити.



Ще через 3 хвилини залийте картоплю вершками і смажте під кришкою 5 хвилин, періодично помішуючи.



Подавати в гарячому вигляді, присипавши зеленню. Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/zharenaya-kartoshka-s-gribami-i-slivkami

Смажена картопля з грибами та вершками
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com