Котлети по-домашньому
Інгредієнти:
Свинячий фарш 500 г
Яловичий фарш 400 г
Молоко 1 ст.
Батон 0.5 шт.
Цибуля середня 2 шт.
Яйця 2 шт.
Перець чорний мелений 1 щіпка
Cіль
Олія соняшникова рафінована 3 ст. л.
Спосіб приготування:
Для приготування котлет беремо свинячий і яловичий фарш, цибулю, половину підсохлого батона, 2 яйця, сіль і перець.
2 середні цибулини очистити і перекрутити на м'ясорубці.
Сухий батон залити молоком і залишити на кілька хвилин.
З'єднати фарш, цибулю, 2 яйця, м'якоть батона, чорний мелений перець і сіль.
Добре перемішати фарш до однорідної консистенції.
У сковороді розігріти 3-4 ст.л. рослинної олії, сформувати котлети й обсмажити.
Обсмажувати котлети з двох боків.
Потім котлети викласти в чисту сковороду (можна в 2 шари), додати півсклянки води і тушкувати під кришкою 20-25 хвилин, стежити щоб вони не пригоріли.
Подавати котлети з овочами або іншим гарніром.
Смачного!
Джерело: