Відкрити категорії

Котлети по-домашньому




Інгредієнти:
Свинячий фарш 500 г
Яловичий фарш 400 г
Молоко 1 ст.
Батон 0.5 шт.
Цибуля середня 2 шт.
Яйця 2 шт.
Перець чорний мелений 1 щіпка
Cіль
Олія соняшникова рафінована 3 ст. л.

Спосіб приготування:
Для приготування котлет беремо свинячий і яловичий фарш, цибулю, половину підсохлого батона, 2 яйця, сіль і перець.

2 середні цибулини очистити і перекрутити на м'ясорубці.

Котлети по-домашньому



Сухий батон залити молоком і залишити на кілька хвилин.



З'єднати фарш, цибулю, 2 яйця, м'якоть батона, чорний мелений перець і сіль.



Добре перемішати фарш до однорідної консистенції.

У сковороді розігріти 3-4 ст.л. рослинної олії, сформувати котлети й обсмажити.



Обсмажувати котлети з двох боків.



Потім котлети викласти в чисту сковороду (можна в 2 шари), додати півсклянки води і тушкувати під кришкою 20-25 хвилин, стежити щоб вони не пригоріли.



Подавати котлети з овочами або іншим гарніром.



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/kotlety-po-domashnemu

Котлети по-домашньому
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
оксана
дякую за рецепти.нарешті навчилас готувати котлети.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com