Відкрити категорії

Шоколадна паста




Інгредієнти:
Олія соняшникова рафінована 175 мл
Молоко 75 мл
Цукор 50 г
Какао порошок 2 ст. л.
Горіхи волоські 100 г.
Цукор ванільний 10 г.

Спосіб приготування:

Для приготування шоколадної пасти нам знадобиться соняшникова олія, молоко, цукор, какао, ванільний цукор, горіхи.

У високу чашу блендера налити молоко кімнатної температури з розчиненим у ньому цукром і соняшникову олію.

Збити на максимальній швидкості.

Шоколадна паста



Суміш миттєво загусне. Додати какао і збити.

Додати ванільний цукор і також збити до однорідності.



Перекласти шоколадну пасту в окремий посуд і додати подрібнені горіхи.



Така паста може зберігатися в холодильнику кілька днів.

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/shokoladnaya-pasta

Шоколадна паста


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com