Відкрити категорії

Пиріжки з тіста філо з капустою




Інгредієнти:
Тісто:
Борошно пшеничне 280 г
Вода 150 мл
Сода 0.25 ч. л.
Сіль 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 30 мл

Начинка:
Сіль 1 щіпка
Перець чорний мелений 1 щіпка
Лечо 7 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 1 ст. л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Капуста білокачанна 150 г
Масло вершкове 10 г.

Спосіб приготування:
Для приготування тіста філо буде потрібно борошно, вода (обов'язково тепла), сіль, сода і рослинне масло (можна замінити оливковим).

Розчиняємо у воді сіль. Просіваємо в миску 2 рази 250 г борошна (30 г борошна залишаємо для розкочування). Вливаємо підсолену воду в борошно, додаємо на кінчику ножа соду, акуратно перемішуємо трохи.
Вливаємо соняшникову олію.

Пиріжки з тіста філо з капустою



Замішуємо тісто. Воно буде не сильно круте, досить м'яке і еластичне.


Подпиліваем робочу поверхню борошном і скачуємо тісто в кулю.

Відбиваємо об стіл тісто не менше 50 разів. Структура тіста сильно зміниться. Воно стане більш гладким. Загортаємо тісто в рушник і витримуємо в холодильнику 1 годину.



Охолоджене тісто розрізаємо на 10 шматочків. Поки займаємося одним шматочком тіста, інші повинні лежати під рушником, щоб не обвітрися.



Розкочуємо шматочок в тонкий коржик. Після занурюємо руки в борошно і починаємо витягати тісто від центру до країв, одночасно крутити навколо осі. Робити це потрібно досить швидко.

Коржик повинна перетворитися в прозорий пласт (рушник спеціально взятий кольоровий, щоб показати наскільки тонким має бути тісто). Нічого страшного, якщо тісто трохи порветься. Пласти тіста розкладаємо на рушник для підсушування. Як тільки поверхня листа тіста трохи підсушити, його слід прикрити рушником.



Для приготування начинки знадобляться капуста, цибуля, морква, сіль, перець, рослинна олія і лечо (можна замінити кетчупом або томатною пастою).

Моркву тремо на крупній тертці, цибулю ріжемо тонкими четвертинками.

Капусту дрібно шаткуємо.

Розігріваємо столову ложку масла і обсмажуємо цибулю та моркву 5 хвилин.



Додаємо капусту і смажимо ще 10 хвилин.



Додаємо 2 столові ложки лечо. Якщо капуста не соковита, додаємо трохи води, тушкуємо до готовності капусти ще хвилин 5-10.

Готову капусти викладаємо на тарілку і Остуджуємо. Начинка готова.



На посипану борошном робочу поверхню викладаємо пласт підсушеного тіста, викладаємо на тісто 1-2 ст. л. начинки.



Загортаємо начинку, підгинаючи краї тіста.



Викладаємо готові пиріжки на застелене фольгою (або пергаментом) деко (змащувати нічим не потрібно).



Випікаємо в духовці хвилин 20 при 180 ° C, поки тісто не підрум'яниться. Змащуємо верх пиріжків вершковим маслом.



Подаємо до столу теплими. Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/pirozhki-iz-testa-filo

Пиріжки з тіста філо з капустою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Алле
в рецепті 70ст.л лечо????
фото
admin
7 ст.л. Виправили
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com