Террін з куркою



Террін з куркою


Інгредієнти:
Куряче філе 650 г
Цибуля 1 шт.
Часник 3 зубчика
Горіхи кедрові 3 ст. л.
Батон з висівками 0.5 шт.
Маслинова олія 3 ст. л.
Базилік зелений свіжий 1 пучок
Петрушка свіжа 0.5 пучок
Перець чорний мелений
Яйця курячі 1 шт.
Сіль.

Спосіб приготування:
Для приготування страви знадобиться куряче філе, половина несвіжого багета з висівками, цибуля, зелень, кедрові горішки і спеції.

Цибулю порізати тонкими півкільцями, а часник пластинами.

Розігріти 2-3 ст. л. оливкової олії та обсмажити цибулю з часником пару хвилин.

Террін з куркою



Потім додати горішки і потримати все разом ще 2-3 хвилини, важливо щоб горіхи несильно зарум'янилися.

Террін з куркою



На м'ясорубці перекрутити куряче філе і багет.

Террін з куркою



Петрушку і базилік добре промити, обсушити і дрібно порізати.

До фаршу додати яйце, зелень, обсмажену цибулю з горішками, дрібку солі і чорного меленого перцю.

Добре все перемішати.

Террін з куркою



Застелити форму фольгою і рівномірно розподілити фарш.

Террін з куркою



Випікати в духовці розігрітій до 180 ° С - 45-50 хвилин.

Террін з куркою
Джерело:
http://webspoon.ru/receipt/terrin-s-kuritsej

Террін з куркою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок