Відкрити категорії

В'ялена куряча грудка




Інгредієнти:
Куряча грудка 3 шт.
Сіль 3 ст. л.
Паприка солодка мелена 1 ст. л.
Перець червоний мелений 2.5 ч. л.
Часник 4 зубчики.
Перець чорний мелений 4 ч. л.

Спосіб приготування:
Для приготування в'ялених курячих грудок нам знадобляться свіжі великі курячі грудки, спеції, часник, харчова плівка, марля, вафельний рушник або тонка чиста тканина.

З'єднуємо чорний тачервоний мелений перець, паприку, сіль.

Перемішуємо спеції.

В'ялена куряча грудка



Курячі грудки добре миємо під проточною холодною водою, просушують паперовим рушником, ретельно натираємо пряною сумішшю. Викладаємо грудки в миску і відправляємо в холодильник на 24 години,накривши харчовою плівкою . За цей час грудки пустять сік, його зливати не треба, нехай м'ясо так і стоїть - маринується.



Після доби, грудки промиваємо під проточною холодною водою, ретельно змиваємо спеції і висушуємо м'ясо за допомогою паперового рушника. М'ясо стало щільним.



Часник подрібнюємо, натираємо ним і невеликою кількістю чорного меленого перцю просолені курячі грудки.



Загортаємо м'ясо в чисту тонку тканину (або ж в марлю або вафельний рушник) і відправляємо в холодильник ще на 24 години.



Після доби м'ясо готове - нарізаємо його якомога тонше і подаємо до столу в якості закуски або викладаємо на бутерброди.

 Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/vyalenaya-kurinaya-grudka-v-domashnikh-usloviyakh

В'ялена куряча грудка


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com