Відкрити категорії

Котлети по-київськи




Інгредієнти:
Куряче філе 800 г
Яйця курячі 2 шт.
Масло вершкове 150 г.
Панірувальні сухарі 8 ст. л.
Перець чорний мелений
Сіль
Олія соняшникова рафінована 6 ст. л.

Спосіб приготування:
Для приготування котлет по-київськи знадобиться 2 курячих філе, 2-3 яйця, вершкове масло, панірувальні сухарі, рослинна олія і спеції.

З вершкового масла сформувати бруски-циліндри невеликого розміру. А потім покласти їх на 15 хвилин в морозильну камеру.

Котлети по-київськи



Куряче філе помити, розрізати на 2 половинки і акуратно відбити, не пошкоджуючи цілісність м'яса.

Потім кожне філе з обох сторін посолити і поперчити .

Викласти в центр відбитого філе шматок вершкового масла.



Акуратно і щільно загорнути філе, щоб масло не витікало при обсмажуванні, сформувавши довгасту котлету.



Збити виделкою 2-3 яйця і підготувати панірувальні сухарі.



В глибокій сковороді розігріти масло. Кожну котлету вмочити в яйце, а потім в сухарі і повторити ще раз - така паніровка дозволить зберегти соковитість котлет.

Обсмажувати котлети на середньому вогні з усіх боків, акуратно перевертаючи, щоб не пошкодити кляр і м'ясо. Готувати до одержання рівномірної золотисто-коричневої скоринки.



Готові котлети перед подачею викласти на серветку, для видалення зайвого жиру.



Подавати добре з овочами і картоплею.

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/kotlety-po-kievski

Котлети по-київськи


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com