Відкрити категорії

Млинці з грибами




Інгредієнти:
Борошно пшеничне 200 г
Яйця курячі 3 шт.
Молоко 500 мл
Цукор 1 ч. л.
Сіль 1 ч. л.
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Начинка:
Гриби шампіньйони 250 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Сіль 1 щіпка
Перець чорний мелений 0.5 ч. л.

Спосіб приготування:
Для начинки необхідно 250-300 грам грибів. Гриби помити, просушити і дрібно порізати.

Млинці з грибами



1 велику цибулину дрібно порізати.



Розігріти сковороду з 2-3 столовими ложками рослинного масла і викласти в неї порізані гриби і цибулю, додати сіль і перець за смаком - готувати під кришкою 15-20 хвилин, а потім смажить ще 10-15 хвилин без кришки.

Готову начинку остудити.



Для тіста змішати у великій ємності борошно, яйця, сіль і цукор.



Добре вимісити тісто, щоб воно стало однорідним і еластичним.



Молоко повинно бути кімнатної температури. Додаємо молоко в тісто по 2-3 столових ложки, акуратно вимішуючи (поступово як би розчиняючи тісто), щоб не було грудок.



Має вийти досить рідке однорідне тісто.



Випікаємо млинці на добре розігрітій сковороді, кожен раз змащуючи сковорідку кулінарним пензликом в рослинному маслі. Виходить орієнтовно 11-13 млинців.



Холодну начинку викладаємо на млинець.



Загортаємо млинець «конвертом».



Готові млинці можна подавати теплими або холодними.

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/bliny-s-gribami

Млинці з грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com