Відкрити категорії

Млинці з грибами


Млинці з грибами


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 200 г
Яйця курячі 3 шт.
Молоко 500 мл
Цукор 1 ч. л.
Сіль 1 ч. л.
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Начинка:
Гриби шампіньйони 250 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Сіль 1 щіпка
Перець чорний мелений 0.5 ч. л.

Спосіб приготування:
Для начинки необхідно 250-300 грам грибів. Гриби помити, просушити і дрібно порізати.

Млинці з грибами



1 велику цибулину дрібно порізати.

Млинці з грибами



Розігріти сковороду з 2-3 столовими ложками рослинного масла і викласти в неї порізані гриби і цибулю, додати сіль і перець за смаком - готувати під кришкою 15-20 хвилин, а потім смажить ще 10-15 хвилин без кришки.

Готову начинку остудити.

Рекламний блок

Млинці з грибами



Для тіста змішати у великій ємності борошно, яйця, сіль і цукор.

Млинці з грибами



Добре вимісити тісто, щоб воно стало однорідним і еластичним.

Млинці з грибами



Молоко повинно бути кімнатної температури. Додаємо молоко в тісто по 2-3 столових ложки, акуратно вимішуючи (поступово як би розчиняючи тісто), щоб не було грудок.

Млинці з грибами



Має вийти досить рідке однорідне тісто.

Млинці з грибами



Випікаємо млинці на добре розігрітій сковороді, кожен раз змащуючи сковорідку кулінарним пензликом в рослинному маслі. Виходить орієнтовно 11-13 млинців.

Млинці з грибами



Холодну начинку викладаємо на млинець.

Млинці з грибами



Загортаємо млинець «конвертом».

Млинці з грибами



Готові млинці можна подавати теплими або холодними.

Млинці з грибами

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/bliny-s-gribami

Рекламний блок
Млинці з грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Напишіть слово "Кухар" без кавичок

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua