Відкрити категорії

Пончики


Пончики


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 900 г
Молоко 500 мл
Яйця курячі 2 шт.
Дріжджі сухі 11 г
Цукор 3 ст. л.
Ванілін 1 щіпка
Вода 100 мл
Олія соняшникова рафінована 500 мл
Масло вершкове 100 г
Сіль 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Для того щоб приготувати тісто, вам знадобляться: борошно, молоко, вода, яйця, вершкове масло, дріжджі, сіль, цукор і ванілін.

Дріжджі з цукром розчинити в теплій воді.

Пончики



Додати яйця, розтоплене вершкове масло, сіль, ванілін і тепле молоко, збити блендером або міксером.

Рекламний блок

Пончики



Замісити тісто поступово додаючи борошно, щоб воно було м'яким і не липло до рук.

Пончики



Залишити тісто настоюватися на 1,5 години.

Пончики



Розкачати тісто завтовшки в 1 см і з допомогою склянки вирізати кола потрібного діаметру.

Пончики



Залишити пончики на дошці до тих пір, поки вони не збільшаться в об'ємі в 2 рази. Порада: викладайте пончики на дошку з достатньою відстанню один від одного, розраховуючи на те, що вони збільшаться.

Обсмажити пампушки в рослинній олії у фритюрниці або в глибокій сковороді близько 2 хвилин з кожного боку (поки не зарум'яняться).

Пончики



Смажені пампушки викласти на серветку, для того щоб вбралося зайве масло. Посипати цукровою пудрою і подавати гарячими.

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/ponchiki

Рекламний блок
Пончики


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com