Відкрити категорії

Оладки з рубаної свинини





Інгредієнти:
Свинина - м'якоть 400 г
Яйця курячі 2 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Крохмаль картопляний 4 ст. л.
Майонез 4 ст. л.
Сіль 1 ч. л.
Олія соняшникова рафінована 150 мл
Перець чорний мелений 0.5 ч. л.


Спосіб приготування:
Для приготування оладок зі свинини нам знадобиться свиняча м'якоть, крохмаль картопляний, яйця, цибуля, майонез, сіль, чорний мелений перець, олія соняшникова рафінована.


Свинину нарізуємо дуже дрібно. Але не перекручуємо через м'ясорубку, не подрібнюємо в комбайні, а саме нарізаємо, і так дрібно, як тільки це можливо!

Ріпчасту цибулю чистимо й нарізаємо також дрібно. Додаємо до м'яса цибулю, вбиваємо два курячі яйця.

Оладки з рубаної свинини



Всипаємо картопляний крохмаль.

Перемішуємо, солимо і перчимо.

Ще раз перемішуємо. Даємо хвилин 5 постояти, перемішуємо Його и приступаємо до смаження.



Обсмажуємо на розпеченому соняшниковій олії з двох сторін як звичайні оладки.



Подаємо гарячими або остиглими на закуску або як другу страву до гарніру.

Джерело:
http://webspoon.ru/receipt/oladi-iz-rublenojj-svininy

Оладки з рубаної свинини


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com