Відкрити категорії

Різнобарвний м'ясний хлібець




Інгредієнти:
Свинина м'якоть 700 г
Кукурудза консервована 0.5 банки
Горошок консервований 0.5 банки
Лук фіолетовий 1 шт.
Морква 1 шт.
Перець солодкий 1 шт.
Петрушка свіжа пучок
Кріп свіжий пучок
Олія маслинова 2 ст. л.
Сіль 1.5 ч. л.
Перець чорний мелений 2 щіпки.

Спосіб приготування:
Для приготування цієї страви нам знадобляться: м'якоть свинини, фіолетовий лук, червоний солодкий перець, консервовані горошок і кукурудза, морква, зелень кропу і петрушки, оливкова олія, куряче яйце, сіль і чорний мелений перець.

М'ясо нарізаємо шматочками.

Пропускаємо через м'ясорубку.

Цибулю, моркву і солодкий перець нарізаємо дрібними кубиками бажано однакового розміру.

Різнобарвний м'ясний хлібець



Додаємо нарізані овочі до м'ясного фаршу.

Всипаємо туди ж горошок і кукурудзу.

Зелень подрібнюємо, додаємо до решти інгредієнтів, солимо і перчимо до смаку.



Акуратно, ретельно перемішуємо наш фарш, щоб всі ігредіенти рівномірно розподілилися в ньому.

Вбиваємо одне яйце. Перемішуємо фарш ще раз.



Викладаємо в прямокутну форму для кексу.

Зверху злегка поливаємо оливковою олією.



Накриваємо фольгою або пергаментом для випічки і запікаємо в духовці при 180 º C близько 30 хвилин, знімаємо фольгу і запікаємо ще близько 10 хвилин.



Є два варіанти подачі цієї страви - можна подати в гарячому вигляді як основне блюдо, а можна в холодному в якості закуски. Останній варіант мені подобається більше - хлібець відмінно нарізається акуратними скибочками! Його можна також використовувати для приготування бутербродів.

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/raznocvetnyjj-myasnojj-khlebec

Різнобарвний м'ясний хлібець
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com