Відкрити категорії

Швільпікай




Інгредієнти:
1 кг картоплі
1 яйце

0,5 склянки борошна
1 ст.л. крохмалю
сіль, перець.

Спосіб приготування:
Картоплю потрібно відварити як на пюре, посолити, коли закипить вода. Злити воду і розім'яти. Залишити на пару годин.

Додати яйце, крохмаль, борошно, трохи меленого перцю. Все змішати. Вийде картопляне тісто.

На присипаній борошном поверхні зробити з тіста ковбаску (Тісто може злегка липнути.).
Приплюснути рукою і нарізати поперек, щоб вийшли ромби або щось типу того.

Деко змастити маслом, викласти заготовки і запікати в духовці. Коли знизу вони зарум'яняться, перевернути і готувати, поки друга сторона теж зарум'яниться.
Все готово!
Їсти можна зі сметаною, майонезом, будь-яким соусом.


Швільпікай


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com