Відкрити категорії

Круасани з листкового тіста


Круасани з листкового тіста

Інгредієнти:

листкове тісто – 1 лист (375 г);
нутелла, шоколад, густе варення і т. п. - 75 г;
для присипки: цукрова пудра.

Круасани з листкового тіста - одна з найшвидших солодких закусок. Це рецепт, який готується дуже швидко. Круасани виходять гарними, ароматними і супер смачними.

Процес приготування круасанів з листкового тіста.

  1. Розкачайте лист листкового тіста. У мене було листкове тісто розміром 50 х 25 см. Розрізати тісто по довгій стороні на дві однакові смужки. Відсуньте один вузький прямокутник тіста в сторону, щоб спочатку нарізати перші круасани. Під смужки тіста присипати трохи цукрової пудри (НЕ борошна, як це зазвичай роблять). Однак слід враховувати, що працювати з таким тістом доведеться швидко, адже цукрова пудра швидко вбирає вологу.

    Розкотати смужку тіста, щоб вона стала ще тонше. Гострим ножем нарізати 7 трикутників.
    Розкатати тісто для круасанів. Нарізати його
  2. Ви можете відокремити трикутники один від одного і додатково трохи їх розкачати, щоб круасан мав більше завитків. На кожен трикутник викладіть невелику чайну ложку начинки. Розкладіть солодку начинку, як показано на фото нижче. Розкачайте круасани від широкого місця до тонкого кінчика. Після розкочування піднесіть обидва кінці круассана ближче один до одного і заправте тонкий кінчик під дно круассана. Не залишайте тонкий кінчик тіста поверх круассана, так як він буде скочуватися і стирчати під час випікання.
    Формуємо круасани
  3. Таким чином приготуйте всі круасани. Викладіть круасани на деко на відстані один від одного, застелене папером для випічки.

    Порада: перед запіканням можна змастити круасани збитим яйцем з невеликою кількістю молока.
    Круасани розкладаємо на деко
  4. Деко з круасанами поставити в розігріту до 200 градусів середню полицю духовки. Варіант випічки: вгору-вниз. Випікайте приблизно 18 хвилин, поки тісто не стане золотистим. Їх можна вийняти з духовки відразу після запікання.
    Запікаємо круасани у духовці
  5. Я рекомендую перед подачею злегка посипати охолоджені круасани цукровою пудрою або заморозити. Круасани з листкового тіста виходять ніжними, легкими і хрусткими. Вони смачні як відразу після запікання, так і після охолодження.
  6. Смачного!
Час приготування: 18 хвилин
Час на підготовку: 15 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Круасани з листкового тіста - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 102 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 9)
Ключові слова: Сніданок / Солодка випічка / Французька кухня

Круасани з листкового тіста


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com