Відкрити категорії

Рисовий пудинг


Рисовий пудинг

Інгредієнти:

рис - 220 г;
коров'яче або кокосове молоко - 750 мл;
мед або цукор - 2 ст. л.;
вершкове масло - 1 ч. л.;
добавки: кориця і ваніль.

Хочу поділитися здоровим і смачним сніданком - рисовий пудинг, який подається з корицею. Цей рецепт простий, рис виходить м'яким і ідеально поєднується з молоком.

Процес приготування рисового пудингу.

  1. Налийте в каструлю 750 мл молока і додайте весь рис. Я також рекомендую додати трохи солі. Зваріть молоко з рисом і уменшіть потужність конфорки так, щоб рис з молоком лише злегка кипів. Не закривайте каструлю кришкою. Кожні кілька хвилин перемішуйте рис і молоко дерев'яною ложкою.

    Порада: ви можете замінити молоко кокосовим молоком і водою. Потім попередньо змішайте 1,5 склянки кокосового молока з 1,5 склянками води. Зробіть з цією сумішшю те ж саме, що і з молоком.
    Приготувати рис на молоці
  2. Приблизно через 15 хвилин рис повинен стати майже ідеально м'яким. Для вас це може зайняти трохи менше або більше часу в залежності від використовуваного рису. На цьому етапі вирішіть, чи хочете ви додати, наприклад, півсклянки молока. Ваш рис, можливо, ввібрав більше рідини.

    Додайте в рисовий пудинг 1 ч. л. вершкового масла і 2 ст. л. цукру або меду і, можливо, трохи ванілі. Якщо ви використовуєте ванільний цукор, ви можете додати 1 ст. л. звичайного цукру і 1 ст. л. ванільного цукру.

    Порада: вершкове масло можна замінити такою ж кількістю кокосового масла. На додаток до цукру і меду рис можна підсолодити вашим улюбленим сиропом, наприклад, кленовим сиропом. На цьому етапі ви також можете додати жменю родзинок або сушеної журавлини. Потім я рекомендую додати півсклянки молока, тому що сухофрукти вбирають рідину.
    В рисовий пудинг додати 1 ч. л. вершкового масла, 2 ст. л. цукру або меду і трохи ванілі
  3. Після додавання меду, цукру і масла, перемішайте рис з молоком і тушкуйте на слабкому вогні до 5 хвилин. Подавайте рисовий пудинг гарячим. Перед подачею на стіл посипати трохи корицею. Якщо рисовий пудинг вам не солодкий, можна полити його медом або сиропом.
  4. Пам'ятайте, що після невеликого охолодження рисовий пудинг загусне ще більше. Однак ви можете в будь-який момент додати трохи молока або навіть 30% солодких вершків. Після охолодження рисовий пудинг можна покласти в холодильник і розігріти, наприклад, на сніданок на наступний день. Смачного!
Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 15 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Рисовий пудинг - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 150 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 58)
Ключові слова: Сніданок / Десерти / Вегетаріанська кухня / Православний піст

Рисовий пудинг


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com