Відкрити категорії

Млинці з солодким сиром


Млинці з солодким сиром

Інгредієнти:

Для тіста:
пшеничне борошно - 210 г;
середні яйця - 2 шт.;
тепла вода - 1 склянка;
тепле молоко - 0,5 склянки;
топлене масло - 50 г;
цукор - 1 ст. л.

Для начинки:
напівжирний сир - 500 г;
сметана 18% - 2 ст. л.;
цукор - 2 ст. л.;
яєчний жовток - 1 шт.;
ваніль.

Як приготувати ідеальне тісто для млинців. Як приготувати ідеальні млинці з сиром. Від смаку будуть в захваті не тільки діти, а й дорослі!

Процес приготування млинців з сиром.

500 г сиру подрібнити або просто ретельно вимісити виделкою. Також додайте в сир 1 яєчний жовток (можна і не додавати), мінімум 3 ст. л. цукру; 2 ст. л. сметани або вершкового натурального йогурту і трохи ванілі. Дуже ретельно все перемішайте.

Порада: подрібнювати сир не потрібно, якщо вам подобаються менш однорідні маси. Щоб отримати більш пухку масу, ви також можете додати більше вершків, йогурту.
Дрібно перемішати 500 г сиру, 1 яєчний жовток, 3 ст. л. цукру, 2 ст. л. сметани і трохи ванілі

Як приготувати тісто для млинців.

Вершкове масло також можна замінити рослинним або топленим кокосовим маслом. В обох випадках це також буде по 50 г продукту. Насипте у велику миску 210 г пшеничного борошна. Розбити 3 яйця кімнатної температури. Також налийте склянку теплої води і 0,5 склянки теплого молока. Додати 1 ст. л. цукру і щіпку солі. Все ретельно перемішати блендером. Тонкою цівкою влити в тісто розтоплене масло. Ще трохи перемішати тісто для млинців. Ви можете дати йому відпочити 10 хвилин. Однак в цьому немає необхідності, якщо молоко і вода не були холодними.
Перемішати 210 г пшеничного борошна, 3 яйця, 1 склянку води, 0,5 склянки теплого молока, 1 ст. л. цукру, щіпку солі, розтоплене масло


Добре розігрійте плоску сковороду, бажано спеціально пристосовану для смаження млинців. Не встановлюйте плиту відразу на максимальну потужність. Встановіть середню потужність і дочекайтеся, поки тепло рівномірно розподілиться по всій поверхні. Не змащуйте сковороду.

Перемішати тісто. Вилийте ополоником у сковорідку досить тіста, поки маса не покриє всю поверхню. Приблизно через хвилину переверніть млинець. Інша сторона зазвичай готується трохи менше часу, тобто близько 30-40 секунд. Так смажимо всі млинці. Складаємо їх один на одного.
На сковороді смажимо наші млинці


Начинку для млинців слід розділити на всі млинці. Якщо ви складаєте оладки в конверт, кладіть сир тільки на половину млинця і потім складайте навпіл, щоб начинка покрилася з іншою половиною, а потім навпіл.

Якщо скачати млинці в рулет, можна розподілити сирну начинку по всій поверхні кожного млинця.
Розподілити начинку по поверхні млинців


Теоретично млинці готові до подачі. Однак вони не теплі. Тому перед подачею рекомендую їх смажити або запікати в духовці.
Готові млинці


Я обсмажую сирники перед тим, як подавати їх на сковороді з невеликою кількістю топленого масла.

Як запекти млинці з сиром в духовці.

Підготуйте для цього жаростійку форму більшого розміру. Змастіть блюдо зсередини невеликою кількістю вершкового масла. Щільно розкладіть млинці. Залити все вершками більше 30%. Досить 1/3 склянки. Поставте форму для млинців на середню полицю в розігріту до 180 градусів духовку. Можливість випічки вгору-вниз. Випікати млинці близько 10 хвилин.


Подавайте смажені або запечені млинці з сиром зі свіжими фруктами, наприклад, малиною, бананами, полуницею, чорницею, вишнею. Додатково можна залити все 30% солодкими вершками, натуральним або фруктовим йогуртом. Смачного!
Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Російська
Опис: Млинці з солодким сиром - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 233 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 47)
Ключові слова: Сніданок / Млинці/Оладки / Дитяча кухня

Млинці з солодким сиром


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com