Відкрити категорії

Яблука в клярі


Яблука в клярі

Інгредієнти:

яблука - 800 г;
пшеничне борошно - 160 г;
середні яйця - 3 шт.;
топлене вершкове масло - 6 ст. л.;
розпушувач - 0,5 ч. л.;
молоко - до 190 мл;
ванільний цукор - 2 ст. л.;
кориця - 1 ч. л.;
сіль - дрібка;
дрібний цукор - 2 ст. л.

Рецепт як приготувати яблука в клярі. Це відмінна страва не тільки для дітей, а й для дорослих. Супер смачний сніданок, обід або вечеря!

Процес приготування яблук в клярі.

  1. Насипте в миску 1 склянку пшеничного борошна. Це буде приблизно 160 г борошна. Розбийте 3 яйця середнього розміру і влийте менше 3/4 склянки молока. Додайте щіпку солі, 0,5 ч. л. розпушувача і 2 ст. л. ванільного цукру.
    В миску висипати 160 г борошна, 3 яйця, 3/4 склянки молока, щіпку солі, 0,5 ч. л. розпушувача і 2 ст. л. ванільного цукру
  2. Збивайте тісто кілька хвилин до однорідного стану, щоб не було грудочок. Я рекомендую вам використовувати для цього заглибний блендер. Ви можете відставити тісто на 10 хвилин. Однак в цьому немає необхідності, якщо молоко і яйця не були холодними.
    Збити тісто
  3. Вимийте яблука, очистіть їх від шкірки і наріжте шматочками товщиною не більше 3 мм. Наріжте яблука так, щоб гніздо залишалося в центрі. Виріжте гніздо з кожного яблучного диска.
    Підготувати яблука
  4. Ретельно перемішайте густе тісто для млинців і почніть нагрівати сковороду. Встановіть середню потужність і дочекайтеся, поки тепло рівномірно розподілиться по всій поверхні сковороди. На сковороду кладемо 1 ст. л. топленого або рослинного масла для смаження. Розподіліть жир по всій сковороді.

    Використовуючи щипці, умочіть кожен шматок яблука в тісто для млинців і викладіть його на сковороду. Приблизно через 2 хвилини обережно переверніть кожен корж на іншу сторону. Інша сторона зазвичай готується трохи менше часу. Яблука в клярі готові для зняття зі сковороди, коли вони добре підрум'яняться з обох сторін. Якщо яблука занадто швидко підрум'янюються, уменшіть потужність конфорки.
    Окунаємо яблука в тісто і смажимо на сковороді з двох сторін
  5. Таким способом обсмажте в клярі всі підготовлені яблука. Не забудьте при необхідності додати в сковороду олію. Готові яблука можна після смаження присипати цукровою пудрою або сумішшю кориці і дрібного цукру. Однак в цьому немає необхідності, так як такі оладки виходять і так досить солодкими.

    Смачного!
Час приготування: 40 хвилин
Час на підготовку: 15 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Яблука в клярі - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 50 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 117)
Ключові слова: Сніданок / Млинці/Оладки / Дитяча кухня

Яблука в клярі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com