Відкрити категорії

Як приготувати манну кашу на молоці


Як приготувати манну кашу на молоці

Інгредієнти:

молоко - 500 мл;
цукор - 1 ст. л.;
манна крупа - 40 г (4 ст. л.);
додатково: сироп, мед, фрукти, джеми.

Шукаєш рецепт як приготувати манку? Тоді ви прийшли за адресою. Це фантастична ідея для смачного, легкого і корисного сніданку. Сам рецепт дуже простий у приготуванні і запам'ятовуванні. Манна крупа дуже універсальна і дуже смачна.

Каша з манної крупи на молоці - один з моїх улюблених сніданків. Я зазвичай додаю свіжі або розморожені фрукти. Іноді кладу в миску ложку варення, іноді поливаю сиропом або медом. Дуже смачно, рекомендую.

Процес приготування манки на молоці.

  1. Підготуйте 500 мл або 2 склянки молока. Це може бути жирне або знежирене коров'яче молоко або козяче.

    Моя манна крупа зазвичай підсолоджена простим цукром з додаванням справжньої ванілі. Для отримання ідеального, не дуже солодкого смаку манної крупи додаю 1 ст. л. цукру. Замість цукру ви також можете додати мед, кленовий сироп тощо.
    Підготуйте манну крупу, 1 ст. л. цукру та 500 мл молока
  2. Налийте 2 склянки молока в каструлю. Встановіть середню потужність плити. Відразу ж додайте 4 ст. л. манної крупи і 1 ст. л. цукру (регулюйте смак за власними побажаннями). Почніть повільно перемішувати молоко з крупою і цукром. Для перемішування каші я настійно рекомендую використовувати міні-віночок, який зазвичай використовується для збивання яєць. Повільно перемішайте молоко з кашею, поки воно не закипить.
    Змішуємо в мисці молоко, цукор і манну крупу. Ставимо на вогонь
  3. Уменшіть потужність конфорки до мінімуму і продовжуйте помішувати кашу ще хвилину. Час приготування манної каші становить не більше 6-7 хвилин.

    Порада: я ніколи не кладу манну крупу в кипляче молоко, щоб не було грудок. Крім того, я вважаю за краще, щоб каша готувалася повільно.
    Як каша закипить, помішуємо її ще 1 хвилину, а потім готуємо десь 6-7 хвилин
  4. Після приготування накрийте каструлю з готовою кашею невеликою тарілкою і відставте на 10 хвилин. За цей час каша ще більше загусне.

    Готова манна каша на молоці смачна навіть без добавок. Помітний тонкий аромат ванілі, завдяки якому каша пахне дуже спокусливо.
  5. Каша з манної крупи дуже хороша, коли подається з фруктами: полуницею, малиною, чорницею, бананами. Її також можна подавати з вашим улюбленим джемом або фруктовим соком. Прекрасно поєднується з сиропом або медом. Смачного!
Час приготування: 10 хвилин
Час на підготовку: 5 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Як приготувати манну кашу на молоці - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 122 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 150)
Ключові слова: Сніданок / Каші / Дитяча кухня

Як приготувати манну кашу на молоці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com