Відкрити категорії

Бананові хрустики


Бананові хрустики

Інгредієнти:

пшеничне борошно - 160 г
велике яйце - 1 шт.;
м'якоть банана - 3 шт.;
розпушувач - 1 ч. л.;
ванільний цукор - 1 ст. л.;
неповна склянка олії для смаження - близько 200 мл;
цукрова пудра - 1 ст. л.;

Не забудьте вийняти яйце з холодильника заздалегідь.

Сьогодні будемо готувати бананові хрустики. Вони виходять неймовірно смачними, відмінно підходять у тому випадку, коли хочеться чогось смачненького і швидко. Такі хрустики сподобаються абсолютно всім.

Процес приготування бананових хрустиків.

  1. Просійте пшеничне борошно в миску з 1 чайною ложкою розпушувача. Крім того, вбийте 1 велике яйце. Додайте 1 столову ложку ванільного цукру.
    Підготуємо тісто для бананових хрустиків
  2. Покладіть 3 дуже стиглих банана в окрему миску. Я завжди розчавлюю банани виделкою і потім використовую ручний блендер. Банани повинні утворювати однорідну м'якоть.
    Розминаємо 3 стиглих банана в однорідну масу
  3. Висипаємо підготовлені банани до нашого тіста. Все дуже ретельно перемішати ложкою. Тісто має вийти густим.
    Висипаємо підготовлені банани до нашого тіста
  4. Налийте близько 200 мл склянки рослинного масла в невелику каструлю або глибоку сковорідку (діаметр 15-18 см). Рекомендуємо використовувати також: рапсову олію, рисову або кокосову.

    При смаженні бананових хрустиків дуже важлива правильна температура масла. Встановіть середню потужність і терпляче чекайте, поки каструля і масло нагріються до 170-175 градусів. Якщо у вас є кондитерський термометр, я рекомендую його використовувати. Масло повинно бути абсолютно гарячим. Якщо вилити в нього краплю тіста, воно почне відразу смажитися, утворюючи каскад піни і бульбашок.

    Додавати тісто на сковорідку можна за допомогою кондитерського мішечка. Вони дуже швидко будуть зростати в обсязі. Так що зразу приготуйте тестовий хрустик, а вже потім заповнювати всю сковорідку.
    Смажимо бананові хрустики у глибокій сковорідці
  5. Приблизно через 90 секунд їх можна перевернути. Після хвилини смаження на іншій стороні, їх можна викладати на паперові рушнички, щоб прибрати зайвий жир.
    Смажимо бананові хрустики з іншої сторони
  6. Після смаження всіх бананових хрустиків їх можна посипати цукровою пудрою перед подачею на стіл. Ви також можете їсти їх без додавання цукрової пудри, тому що вони досить солодкі.

    Смачного!
Час приготування: 5 хвилин
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Бананові хрустики - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 151 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 121)
Ключові слова: Сніданок / Тістечка / Десерти

Бананові хрустики


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com