Відкрити категорії

Корисні кексики


Корисні кексики


Інгредієнти:
1 ст. вівсянки (можна і пластівці)
2 невеликих яблука
1 невелика морква
2 ст. л. висівок (можна і без них, але для шлунка краще)
5 ст. л. кукурудзяних пластівців (можна і не додавати)
2 ст. л. оливкової олії (можна і соняшникову, але оливкова корисніше)
2 ст. л. мигдалевих горіхів (можна будь-які інші)

Рекламний блок
2 ст. л. меду (краще рідкого (менше морочитися), але якщо густий - розчинити на паровій бані)
0,5 ч. л. розпушувача.

Спосіб приготування:
На дрібній тертці тремо морквину і яблука.

Вівсянку (або вівсяні пластівці) перемелюємо блендером до утворення борошна грубого помолу (більш менш).

Ту ж саму процедуру (перемолку) робимо і з кукурудзяними пластівцями.

Мигдаль так само перемолоти до дрібних шматочків.

Морква, яблука, кукурудзяні пластівці, вівсяну муку, мигдаль всипати в миску.

Додати висівок та оливкової олії.

У разі, якщо мед маєте тільки густий, то на паровій бані розчиніть його. Так буде легше розмішати тісто.

Всі інгредієнти перемішати. Повинна вийти густа кашка (як готовий фарш на котлети).

Розкладіть тісто по формочках для кексиків. У разі якщо таких формочок немає, можна розкласти «оладки» на пекарський папір і випікати як вівсяне печиво.

Випікаємо хвилин 50-60. Дивимося щоб кексики не підгоріли.

По закінченню дайте кексикам охолонути (не виймаючи їх з формочок).

Як тільки охолонуть - приємного апетиту!

Рекламний блок
Корисні кексики


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com