Відкрити категорії

Вівсяне печиво з шоколадом




Сьогодні будемо готувати хрустке вівсяне печиво. Воно розсипчасте, ароматне, дуже просто і швидко готується, впоратися з ним зможе навіть дитина. Його ще дуже здорово взяти з собою в якості перекусу або взагалі замість сніданку.

Інгредієнти:
вершкове масло - 175 г;
коричневий цукор - 215 г (можна звичайний);
борошно - 100 г;
розпушувач - 1 ч. л.;
мелена кориця - 1 ч. л.;
вівсяні пластівці швидкого приготування - 260 г;
темний шоколад порубаний на шматочки (шоколадні краплі) - 80 г;
сіль – щіпка.

Процес приготування вівсяного печива з шоколадом.


Збиваємо вершкове масло кімнатної температури з цукром до біла.

1

В борошно додаємо розпушувач, корицю, дрібку солі все перемішаємо, а потім просіваємо борошно до збитого масла.

2


Додаємо вівсяні пластівці. Тепер потрібно все це перемішати до однорідності. Довго вимішувати не потрібно. Тісто для печива готово.

3


Тепер додаємо до нього шоколадні краплі і перемішуємо.

4


Ліпимо кульки однакового розміру. Це можна зробити столовою ложкою або використовувати ложку для морозива. Викладаємо кульки на деко з пергаментом на відстані 5 см один від одного.

5


Тепер сплющуємо ці кульки стаканом з плоским дном. Таким чином ми отримуємо такі коржики заввишки приблизно 5-7 мм.

6


Духовка вже розігріта до 180 градусів. Печиво випікаємо 12-15 хвилин (в залежності від вашої духовки) до золотистого кольору.

7


Зберігати готове вівсяне печиво найкраще в контейнері з закритою кришкою. Смачного!


Вівсяне печиво з шоколадом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com