Відкрити категорії

Вівсяне печиво з шоколадом


Вівсяне печиво з шоколадом


Сьогодні будемо готувати хрустке вівсяне печиво. Воно розсипчасте, ароматне, дуже просто і швидко готується, впоратися з ним зможе навіть дитина. Його ще дуже здорово взяти з собою в якості перекусу або взагалі замість сніданку.

Інгредієнти:
вершкове масло - 175 г;
коричневий цукор - 215 г (можна звичайний);
борошно - 100 г;
розпушувач - 1 ч. л.;
мелена кориця - 1 ч. л.;
вівсяні пластівці швидкого приготування - 260 г;
темний шоколад порубаний на шматочки (шоколадні краплі) - 80 г;
сіль – щіпка.

Процес приготування вівсяного печива з шоколадом.


Збиваємо вершкове масло кімнатної температури з цукром до біла.

11


В борошно додаємо розпушувач, корицю, дрібку солі все перемішаємо, а потім просіваємо борошно до збитого масла.

22

Рекламний блок
Додаємо вівсяні пластівці. Тепер потрібно все це перемішати до однорідності. Довго вимішувати не потрібно. Тісто для печива готово.

33


Тепер додаємо до нього шоколадні краплі і перемішуємо.

44


Ліпимо кульки однакового розміру. Це можна зробити столовою ложкою або використовувати ложку для морозива. Викладаємо кульки на деко з пергаментом на відстані 5 см один від одного.

55


Тепер сплющуємо ці кульки стаканом з плоским дном. Таким чином ми отримуємо такі коржики заввишки приблизно 5-7 мм.

66


Духовка вже розігріта до 180 градусів. Печиво випікаємо 12-15 хвилин (в залежності від вашої духовки) до золотистого кольору.

77


Зберігати готове вівсяне печиво найкраще в контейнері з закритою кришкою. Смачного!

Рекламний блок
Вівсяне печиво з шоколадом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com