Відкрити категорії

Картопляники


Картопляники


Сьогодні буде рецепт приготування картопляних зраз з фаршем або, як їх ще називають, картопляники.

Інгредієнти:
картопля – 1 кг;
яйця – 3 шт.;
пшеничне борошно – 30 г;
молоко – 120 мл;
перець чорний мелений, сіль – за смаком;
м’ясний фарш – 300 г;
рослинне масло – 1/2 стакана;
панірувальні сухарі – 1 стакан;
ріпчаста цибуля – 2 шт.

Процес приготування картопляників.


Робимо пюре. Вбиваємо в картоплю 3 яйця, вливаємо молоко, додаємо борошно, посолимо та поперчимо за смаком.

11


Перемішуємо.

22

Рекламний блок
Дрібно нашаткувати цибулю.

33


На сковорідку додаємо рослинне масло і обсмажуємо нашу цибулю до золотистого кольору, а потім додамо фарш і будемо обсмажувати ще 15 хвилин. Солимо і перчимо за смаком. Висипаємо для зручності у тарілку.

44


Картопляне тісто викладаємо на панірувальні сухарі, трохи розминаємо, викладаємо нашу начинку.

55


Сформуємо щось схоже на пиріжечки.

66


Обсмажуємо на сковорідці на олії до утворення рум'яної скоринки.

77


Готові картопляники подаємо зі сметаною.

88


Смачного!

Рекламний блок
Картопляники


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com