Картопляники
Сьогодні буде рецепт приготування картопляних зраз з фаршем або, як їх ще називають, картопляники.
Інгредієнти:
картопля – 1 кг;
яйця – 3 шт.;
пшеничне борошно – 30 г;
молоко – 120 мл;
перець чорний мелений, сіль – за смаком;
м’ясний фарш – 300 г;
рослинне масло – 1/2 стакана;
панірувальні сухарі – 1 стакан;
ріпчаста цибуля – 2 шт.
Процес приготування картопляників.
Робимо пюре. Вбиваємо в картоплю 3 яйця, вливаємо молоко, додаємо борошно, посолимо та поперчимо за смаком.
Перемішуємо.
На сковорідку додаємо рослинне масло і обсмажуємо нашу цибулю до золотистого кольору, а потім додамо фарш і будемо обсмажувати ще 15 хвилин. Солимо і перчимо за смаком. Висипаємо для зручності у тарілку.
Картопляне тісто викладаємо на панірувальні сухарі, трохи розминаємо, викладаємо нашу начинку.
Сформуємо щось схоже на пиріжечки.
Обсмажуємо на сковорідці на олії до утворення рум'яної скоринки.
Готові картопляники подаємо зі сметаною.
Смачного!
