Відкрити категорії

Картопляники




Сьогодні буде рецепт приготування картопляних зраз з фаршем або, як їх ще називають, картопляники.

Інгредієнти:
картопля – 1 кг;
яйця – 3 шт.;
пшеничне борошно – 30 г;
молоко – 120 мл;
перець чорний мелений, сіль – за смаком;
м’ясний фарш – 300 г;
рослинне масло – 1/2 стакана;
панірувальні сухарі – 1 стакан;
ріпчаста цибуля – 2 шт.

Процес приготування картопляників.


Робимо пюре. Вбиваємо в картоплю 3 яйця, вливаємо молоко, додаємо борошно, посолимо та поперчимо за смаком.

1

Перемішуємо.

2


Дрібно нашаткувати цибулю.

3


На сковорідку додаємо рослинне масло і обсмажуємо нашу цибулю до золотистого кольору, а потім додамо фарш і будемо обсмажувати ще 15 хвилин. Солимо і перчимо за смаком. Висипаємо для зручності у тарілку.

4


Картопляне тісто викладаємо на панірувальні сухарі, трохи розминаємо, викладаємо нашу начинку.

5


Сформуємо щось схоже на пиріжечки.

6


Обсмажуємо на сковорідці на олії до утворення рум'яної скоринки.

7


Готові картопляники подаємо зі сметаною.

8


Смачного!


Картопляники


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com