Відкрити категорії

Оладки з гарбуза




Сьогодні приготуємо дуже смачні пишні оладки з гарбузом.

Інгредієнти:
гарбуз - 200 г;
яблуко - 1 шт.;
кефір - 150 г;
цукор - 100 г;
ванільний цукор - 1 ч. л.;
яйця - 2 шт.;
борошно - 130 г;
розпушувач - 1 ч. л.;
сіль – щіпка.

Процес приготування гарбузових оладок.


Чистимо гарбуз. Очищаємо від насіння. Шматочки гарбуза натираємо на дрібній тертці.

1


На цій же дрібній тертці натираємо яблуко. Гарбуз і яблуко перекладаємо в глибокий посуд і перемішуємо. Підготовлену масу поки прибираємо в сторону.

2

В глибоку миску розбиваємо яйця. Додаю сіль, ванільний цукор, звичайний цукор і добре перемішуємо. В яєчну суміш додаємо кефір і змішуємо до повного розчинення цукру.

3


Як тільки цукор повністю розчинився, переливаємо рідину в гарбуз і знову перемішуємо. Через сито сюди висипаємо розпушувач і борошно. Перемішуємо. Виходить дуже красиве і яскраво-помаранчеве тісто. Тепер можна смажити оладки.

4


В сковорідку наливаємо рослинне рафіноване масло. Викладаємо тісто. Оладки смажити на повільному вогні під кришкою, щоб вони добре пропеклися. Відразу накриваємо кришкою.

5


Перевертаємо наші оладки.

6


Зверніть увагу, як добре оладки піднімаються, які вони виходять пишні. Як оладки перевернули, кришкою більше не накривати.

7


Оладки з гарбузом вже готові, викладаємо їх на тарілку. Спочатку викладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайве масло, а потім можна викласти в тарілочку.

8


Дуже ароматні, м'які та смачні. Приготуйте своїм дітям. Дорослі також будуть в захваті.

9


Смачного!


Оладки з гарбуза


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com