Відкрити категорії

Рогалики зі згущеним молоком




Любите різні смаколики до чаю? Тоді спечіть такий десерт з сирного тіста. Начинку можна додавати будь-яку, але зі згущеним молоком рогалики виходять неперевершеними.

Рогалики – універсальна випічка, яка ніколи не набридне. Це досить широка страва, тому що можна безмежно комбінувати різноманітні начинки з видами тіста. Тому виконуючи одну і ту ж послідовність дій, можна отримувати абсолютно різний результат. Начинкою може служити джем, карамель, крем, мак, горіхи, фрукти, ягоди. Однак популярною залишається варене згущене молоко, так як це найбільш простий і смачний варіант наповнювача.

Інгредієнти:
сир – 280 г;
варене згущене молоко – 180 г;

борошно – 2,5 ст.;
масло вершкове – 270 г;
яйця – 1 шт.;
цукор ванільний – 2 ч. л.;
розпушувач – 1 ч. л.;
сіль – 2 г;
цукор-пісок для посипання;
молоко – для змазування.

Процес приготування рогаликів.


Заморожене масло натерти. Всипати в ємність з маслом 250 г просіяного борошна. Швидко перемішати все до утворення крихти. Додати сир. Яйце, сіль, ванільний цукор збити виделкою. Влити рідку суміш в сухі інгредієнти. Борошно з'єднати з розпушувачем і просіяти в тісто. Замісити однорідне м'яке тісто. Обернувши його плівкою, прибрати в холодильник на годину. Готове тісто розкачати, формуючи великий круглий пласт.

1


Розрізати тісто на 16 трикутників.

2


На основу кожного трикутника викласти трохи вареного згущеного молока.

3


Загорнути начинку в тісто, формуючи рогалики.

4


Накрити пергаментом деко. Поверх викласти рогалики. Змастити їх молоком і посипати цукром.

5


Випікати десерт 18 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

6


Дати рогаликам повністю охолонути і подавати страву до столу.

7


Приємного апетиту!


Рогалики зі згущеним молоком


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com