Відкрити категорії

Рогалики зі згущеним молоком


Рогалики зі згущеним молоком


Любите різні смаколики до чаю? Тоді спечіть такий десерт з сирного тіста. Начинку можна додавати будь-яку, але зі згущеним молоком рогалики виходять неперевершеними.

Рогалики – універсальна випічка, яка ніколи не набридне. Це досить широка страва, тому що можна безмежно комбінувати різноманітні начинки з видами тіста. Тому виконуючи одну і ту ж послідовність дій, можна отримувати абсолютно різний результат. Начинкою може служити джем, карамель, крем, мак, горіхи, фрукти, ягоди. Однак популярною залишається варене згущене молоко, так як це найбільш простий і смачний варіант наповнювача.

Інгредієнти:
сир – 280 г;
варене згущене молоко – 180 г;
борошно – 2,5 ст.;
масло вершкове – 270 г;
яйця – 1 шт.;
цукор ванільний – 2 ч. л.;
розпушувач – 1 ч. л.;
сіль – 2 г;
цукор-пісок для посипання;
молоко – для змазування.

Процес приготування рогаликів.


Заморожене масло натерти. Всипати в ємність з маслом 250 г просіяного борошна. Швидко перемішати все до утворення крихти. Додати сир. Яйце, сіль, ванільний цукор збити виделкою. Влити рідку суміш в сухі інгредієнти. Борошно з'єднати з розпушувачем і просіяти в тісто. Замісити однорідне м'яке тісто. Обернувши його плівкою, прибрати в холодильник на годину. Готове тісто розкачати, формуючи великий круглий пласт.

11

Рекламний блок
Розрізати тісто на 16 трикутників.

22


На основу кожного трикутника викласти трохи вареного згущеного молока.

33


Загорнути начинку в тісто, формуючи рогалики.

44


Накрити пергаментом деко. Поверх викласти рогалики. Змастити їх молоком і посипати цукром.

55


Випікати десерт 18 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

66


Дати рогаликам повністю охолонути і подавати страву до столу.

77


Приємного апетиту!

Рекламний блок
Рогалики зі згущеним молоком


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com