Відкрити категорії

Запечені котлети з м'яса з картоплею


Запечені котлети з м'яса з картоплею


Інгредієнти:
М'ясо - 1 кілограм ( Або суміш яловичини зі свининою, або баранина )
Картопля - 3 шт
Цибуля ріпчаста - 2 шт
Зелень - по невеликому пучку петрушки, кінзи (Можна додати зелену цибулю, естрагон (тархун) та ін. улюблені трави)

Рекламний блок
Яйце - 2 шт
Чебрець (чебрець) - 1 щіпка
Велика нейодована сіль - чайна ложка з гіркою
Мелений чорний перець - щіпка.

Спосіб приготування:
Перемеліть м'ясо. Потім зелень і в кінці ріпчасту цибулю. Додайте яйця, чебрець, сіль, перець.

Перемішайте гарненько фарш. Можете його навіть трохи "побити", щоб він став однорідніше і щільніше.

Натріть на крупній тертці сиру картоплю. Злегка вичавіть його і додайте до фаршу.

Добре перемішайте фарш з картоплею. Фарш має бути добре (правильно) посолений - інакше смак готових котлет не проявиться.

Виліпіть круглі котлети товщиною близько сантиметра. Викладіть їх на змащений олією лист.

Змастіть котлети олією зверху. Таким чином ви краще утримаєте вологу всередині котлет.

Поставте деко в попередньо розігріту до 210 градусів духовку на 10 хвилин. Потім знизьте температуру до 180 і готуйте ще 20 хвилин. Котлети будуть готові.

Якщо хочете - увімкніть верхній гриль на максимальну температуру хвилини на дві - так ви досягнете цікаву корочку.

Рекламний блок
Запечені котлети з м'яса з картоплею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com