Відкрити категорії

4 корисних сніданків



Японський омлет «Оякодон».

 

1


Інгредієнти:
цибуля ріпчаста 1 шт.;
куряче філе 300 г;
рис пів склянки;
курячі яйця 3 шт.;
соєвий соус - 6 ст. л;
цукор 2 ст. л.

Почистити цибулю і порізати півкільцями. Налити на сковороду соєвий соус і викласти цибулю. Перемішати, посипаючи цукром.

2


Нарізати грудку на великі шматки.

3


Викласти м'ясо на сковороду і обсмажити 5 хвилин.

4


Збити яйця, сіль не додавати (соєвий соус солоний).

5


Влити яйця на сковороду і закрити кришкою. Після того, як вони схопляться, зняти омлет з вогню.

6


Подрібнити зелену цибулю, викласти на тарілку теплий зварений рис. Зверху покласти омлет.

7



Панкейки з корицею.

 

8

Інгредієнти:
борошно пшеничне 240 г;
молоко 220 мл;
цукор 2 ст. л.;
курячі яйця 4 шт.;
сіль щіпка;
сода гашене щіпка;
мелена кориця за смаком.

Відокремити жовтки від білків. Білки покласти в холодильник, а у жовтки додати цукор і мелену корицю. Розтерти до отримання однорідної маси.

9


Невеликою цівкою влити молоко, щоб не виходила піна.

10


Додати просіяне борошно, перемішуючи віночком. Додати соду, гашену оцтом.

11


Перемішати ретельно до отримання густої однорідної маси.

12


В охолоджені білки додати сіль і збити віночком.

13


Акуратно змішати тісто і отриману білкову масу.

14


Налити на сковороду трохи олії, розігріти і посмажити на слабкому вогні млинці.

15

 

Ліниві вареники.

 

16


Інгредієнти:
яйце куряче – 1 шт.;
м'який сир 200 г;
борошно пшеничне 30 г.

У глибокій мисці змішати яйця, сир і борошно.

17


Посипати стіл борошном, зробити ковбаску і добре розкачати.

18


Порізати ковбаску на шматочки.

19


Налити в каструлю воду і довести до кипіння. Всипати сирні кубики і чекати поки вони спливуть. Після зняти шумівкою і викласти на тарілку.

20


Подавати з абрикосовим або будь-яким іншим варенням.

Вівсяні батончики.

 

21


Інгредієнти:
мед 2 ст. л.;
вівсяні пластівці 100 г;
фруктоза 2 ст. л.;
насіння льону 2 ст. л.;
курага 5 шт.;
висівки 1 ст. л.;
яблучне пюре 100 г;
пекарський порошок - пів ч. л.;
сіль щіпка.

У великій мисці змішати: вівсяні пластівці, насіння льону, висівки, дрібно нарізану курагу, пекарський порошок, фруктозу і сіль.

22


Додати мед і яблучне пюре. Добре змішати.

23


Розігріти духовку до 180 градусів. Покласти на деко пергаментний папір, змастити оливковою олією і викласти отриману масу.

24


Розподілити рівним шаром (1 см) і випікати в духовці 30 хвилин.

25


Поки маса гаряча, порізати гострим ножем на шматки. Приємного смаку!


4 корисних сніданків


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com