Відкрити категорії

Салат з консервованою кукурудзою




У мене є салати, які цілком можуть послужити хорошу службу в моменти, коли дуже поспішаєш, а поїсти або пригостити когось треба неодмінно. І тут в хід йде все, що тільки потрапить під руку. У мене навіть виноград пішов (заради експерименту)!

Звичайно, можна обійтися і без сиру. Просто я готувала цей салат ще до посту. А сьогодні робила без сиру. Так що пропоную два варіанти. Але сир не треба брати жирний – шукайте сухий. У ньому буде весь смак!

Час приготування: як і всі такого роду салати, у мене вони і нарізаються в мить ока, і з'їдаються так швидко, що не помітиш і часу!

Інгредієнти:
— невелике гроно винограду;
— половинка болгарського перцю;
— 2-3 ст. ложки консервованої кукурудзи;
— 3-4 см цибулі порею;
— 70 г помідорів;
— 100 г сиру;
— 2-3 зубки часнику;
— за смаком зелень;
— оливкова олія;
— трохи соку лимона.

Кулінарний рецепт салату.


Присутність перцю болгарського, та ще в такому яскравому варіанті – це завжди позитив. Якою б страва не була – першим, другим або у вигляді салату. Ріжемо довільно, але ближче до тонкої соломки.

1


Власне з консервованої кукурудзи цей салат і почався.

2


Порей я зазвичай ріжу кільцями, а потім рукою гарненько роз’єдную колечка. Не знайшлося на цей раз зеленої частини, була тільки біла, але не менш смачна!

3


Вкинемо розібрані кружальця цибулі до болгарського перцю.

4


Довгою скибочкою я нарізала помідори. У цьому варіанті навіть добре, якщо помідор буде м'якше.

5


Ну і виноград! Коли я зібрала майже всі продукти, подумала – ну чого б ще такого додати, щоб резонанс був. У мене був сорт червоний. Це ж ще і смак, скажу я вам!

6


Все солодко? Так. Треба чимось підгострити. Звичайно ж, часник тут буде до речі. Якщо не на роботу, звичайно! Тру його на крупній тертці. І ось таким, пахучим відправила до решти продуктів.

7


Я обожнюю пармезан. Це ще одна пікантна нотка в нашому експериментальному салаті. Я натерла на тертці під корейські овочі – красиво!

8


Настругала різної зелені, відправимо її в салатник і заправити. Капніть сік лимона і оливкове масло (дивимось по масі в салатнику). Заправити цією красою другу красу.

9


Для тих, хто тримає строгий піст, ні сир, ні масло не треба додавати. Можна просто гарненько розтерти волоський горіх!


Салат з консервованою кукурудзою
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com