Відкрити категорії

Млинці на збитих білках




Інгредієнти:
Молоко - 200 мл
Вода - 150 мл
Борошно - 120г
Яйце - 2 штуки
Цукор - 2 чайні ложки (ласуни можуть класти більше)
Сіль - 0,5 чайної ложки

Приготування:
Розділити яйця на білки і жовтки, змішати молоко з водою. Жовтки збити з цукром, сіллю і рідиною, всипати все борошно (попередньо просіяти), розмішати до однорідного стану.

Білки збити в міцну піну, ввести в тісто і обережно змішати. Тісто виходить пухке, пористе (соду додавати не треба!).

Випікати тонкі млинчики на змащеній маслом сковороді. Якщо тісто густовате і погано розтікається по сковороді, можна розбавити тісто водою.

Готові млинці складати стопкою під кришку. Подавати зі згущеним молоком, сметаною або з чим душа забажає.

Смачного!


Млинці на збитих білках
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Даша
А начинка яка?
фото
admin
Подавати зі згущеним молоком, сметаною або з чим душа забажає.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com