Відкрити категорії

Суп з фрикадельками


Суп з фрикадельками


Інгредієнти:
м'ясний бульйон (або вода) - 1,5 л;
цибуля - 1 шт. + 0,5 шт.;
морква - 1 шт.;
перець болгарський - 0,5 шт.;
картопля - 2-3 шт.;
олія соняшникова - 2 ст.л.;
фарш м'ясний - 300 г;
яйця курячі - 1 шт.;
петрушка (зелень), сіль, перець чорний (мелений) - за смаком.

Як приготувати суп з фрикадельками.

Цибулю і моркву нарізати дрібними кубиками.

11


Обсмажити на олії цибулю до напівготовності.

22


Частину обсмаженої цибулі додати до фаршу. Туди ж додати яйце і дрібно нарізану зелень петрушки, посолити і поперчити. Масу добре вимісити. У фарш для фрикадельок можна також додати 1 столову ложку манної крупи і залишити на 15 хвилин, щоб крупа розбухла. Такі готові фрикадельки будуть особливо ніжними.

33


Вологими руками або за допомогою чайної ложки сформувати фрикадельки.

44

Рекламний блок
Очистити від насіння солодкий перець порізати кубиками.

55


До решти обсмаженої цибулі додати моркву і обсмажувати все разом, в самому кінці обсмажування додати солодкий перець.

66


У каструлі довести до кипіння воду (або бульйон). Обережно перекласти підготовлені фрикадельки в киплячий бульйон і варити 5-7 хвилин. Очищену і порізану кубиками картоплю додати в каструлю, посолити і варити хвилин 10. Додати в суп обсмажені овочі, варити до готовності всіх овочів.

77


Готово! Суп розлити по тарілках. Подавати зі сметаною і зеленню.

Суп з фрикадельками - загальні принципи і способи приготування.

Всі чудово уявляють собі, що таке м'ясний фарш. Пропущений через м'ясорубку, а іноді і рубане м'ясо використовується у величезній кількості страв. Яловичий, курячий, свинячий, рубаний фарш кількох видів м'яса - недарма цей продукт називають напівфабрикатом, його можна перетворити на обід або вечерю в будь-яку хвилину.

88


Наприклад, зварити суп з фрикадельками можна всього лише за півгодини. До речі, з фрикадельками можна приготувати і салат - щось на кшталт грецького, з бринзою і оливками. Але ніщо не зможе замінити справжній супчик, ситний, легкий, який тане у роті апетитними м'ясними грудочками.

Для більшої ніжності можна в сам фарш додати трохи розмоченого батона, але це не обов'язково. Також необов'язково класти і велику кількість яєць для скріплення фрикадельок - досить добре його вимісити.

99

 

Суп з фрикадельками - підготовка продуктів.

Як приготувати смачний фарш для фрикадельок? Справжні господині ніколи не куплять заморожений фарш. Тільки справжнє м'ясо, або свіжий фарш, який приготував м'ясник на ваших власних очах. В ідеалі можна купити в магазині кілька шматочків.

Пісне м'ясо, жирне, на кісточці, загалом, різне. По можливості зрізати з нього плівки і жили. Кісточки з залишками м'яса відкладаються для кісткового бульйону, найкращі шматочки м'яса запікаються в духовці або маринуються, що піде на гуляш.

1010


Залишки йдуть на приготування фаршу в домашніх умовах, благо в м'ясорубках, кухонних комбайнах та інших пристосуваннях дефіциту зараз немає. Зайвий жир, некондиційні шматочки, обрізки - у хід може йти все, головне, щоб м'ясо було свіже. Додайте сюди і кілька хороших шматочків.

Щоб фарш не був сухим, додайте жирну свинину або сало. У готовий фарш не додавайте спеції і сіль, а розділіть його на порції і помістіть в морозилку. Щоб приготувати суп з фрикадельками, візьміть шматочок замороженого фаршу заздалегідь і помістіть його в холодильник на плюсову температуру. Коли фарш розморозиться, приступайте до приготування супу.

Рекламний блок
Суп з фрикадельками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com