Відкрити категорії

Лазанья з шинкою в мультиварці




Інгредієнти:
300 г листів лазаньї, які не потребують варіння;
400 г варено-копченої шинки з жирком;
200 г моцарели;
50 г пармезану;
800 г готового нейтрального томатного соусу;
4 зубчики часнику;
1 невеликий пучок зеленої цибулі;
4 гілочки зеленого базиліка;
оливкова олія;
0,5 ч. л. сухого орегано;
сіль, чорний перець.

Як приготувати.
1. Роздушіть, очистіть і подрібніть часник. Дуже дрібно наріжте зелену цибулю. Зніміть листочки базиліка з гілочок. Складіть листочки стопкою, скрутіть в тугий рулет і тонко нашаткуйте тонким ножем. Потім ще порубаєте.

1

2. Змішайте зелену цибуля, базилік і часник з томатним соусом і 3 ст. л. оливкової олії. Приправте сухим орегано, сіллю і перцем.

2


3. Дуже тонко наріжте моцарелу. Пармезан натріть на дрібній тертці. Шинку наріжте скибочками завтовшки 5-7 мм Розламайте листи лазаньї на шматки, що вміщуються в чашу мультиварки.

3


4. Полийте дно чаші оливковою олією, покладіть пару ложок томатної суміші. Вистеліть дно шматками листів для лазаньї злегка внахлест. Полийте соусом, викладіть шар шинки.

4


5. Змастіть шинку соусом, викладіть наступний шар листів лазаньї і знову змастіть соусом. Наступним шаром нехай буде моцарела, потім соус, лазанья, соус, шинка. Продовжуйте викладати, поки продукти не закінчаться. Останнім шаром повинен бути залишився томатний соус.

5


6. Закрийте кришку. Готуйте на програмі «Випічка». За 5 хв. до готовності відкрийте кришку і посипте лазанью пармезаном. Подавайте гарячою.

6

Лазанья з шинкою в мультиварці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com