Відкрити категорії

Як приготувати окрошку


Як приготувати окрошку


Для приготування окрошки по цьому рецепту нам знадобляться наступні інгредієнти:

ковбаса або варене м'ясо;
огірок;
варені яйця;
редис;
свіжа зелень;
майонез або сметана;
гірчиця;
квас або кефір, щоб перетворити салат в окрошку.

11


Порада.
Замість квасу можна заливати його сироваткою від приготування сиру. Але краще, звичайно ж, домашнім квасом.

Рецепт приготування окрошки.
Приступимо до приготування окрошки. Почнемо з зелені. Ретельно промиємо зелень під струменем холодної води, потім відріжемо все зайве.

22


Дрібно нарізаємо зелень. Піде будь-яка трава, яка Вам подобається. Зазвичай це зелений лук, кріп і петрушка.

33

Рекламний блок
Висипаємо зелень в миску і присипаємо її сіллю. Сіль потрібна для того, щоб зелень дала сік. Тоді окрошка буде ароматнішою. Щоб зелень швидше дала сік можна пом’яти її руками.

44


Дрібно нарізаємо редиску і відправляємо її в миску до зелені.

55


Огірок нарізаємо. Щоб окрошка була однорідною всі інгредієнти треба порізати на приблизно однакові шматочки. Огірок ріжемо спочатку вздовж, щоб вийшли довгі палички, потім нарізаємо впоперек.

66


Нарізаємо ковбасу або відварне м'ясо.

77


І, нарешті, ріжемо зварені круто яйця.

88


Відправляємо всі продукти в миску.

99


Заправляємо цей салат майонезом або сметаною (кому як більше подобається). Додаємо гірчицю. У нас гірчиця не гостра, тому ми додали майже столову ложку.

1010


Перед подачею на стіл викладаємо салат в глибоку тарілку або в спеціальні чашечки.

1111


І останній штрих. Увага! Перетворюємо салат в окрошку! Додаємо квас або кефір.

1212


Квас, звичайно, краще всього зробити домашній. Але якщо дуже хочеться по-швидкому приготувати окрошку, то можна взяти і магазинний.

Ось яка смачна у нас вийшла окрошка, і рецепт приготування зовсім не складний!

Рекламний блок
Як приготувати окрошку


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com