Як приготувати сирники на сковороді
Інгредієнти:
сир жирністю 9% – 500 г;
яйця – 3 шт.;
борошно – 2 ст. л. + 1 стакан для панірування;
цукор – 1 стакан;
сіль - пучок;
ванільний цукор – на кінчику ножа;
рослинна олія – для смаження.
Сьогодні готуємо дуже популярну страву, яка знайома всім з дитинства. Це простий і перевірений часом рецепт сирників для домашнього користування. Вони смачні, ніжні, з чудовим ванільним ароматом, в міру солодкі. До того ж, вони чудово підходять для корисного і ситного сніданку. Рецепт дуже простий, продукти доступні, такі сирники змітають зі стола за лічені хвилини.
Процес приготування сирників.
Спершу потрібно розім’яти сир. Далі кидаємо пучок солі, додаємо цукор. Вбиваємо 3 яйця.
Додаємо 2 столові ложки борошна. Все ретельно перемішуємо руками. За бажанням додаємо ванільний цукор на кінчику ножа.
Притрушуємо робочу поверхню борошном. З отриманої сирної суміші катаємо ковбаску.
Ковбаску ріжемо на однакові частини.
Формуємо наші майбутні сирники.
На добре розігріту сковорідку вливаємо рослинну олію. На сковорідку викладаємо наші підготовлені медальйони.
Смажимо на середньому вогні. Слідкуємо, щоб наші сирники не підгорали. Обсмажуємо до золотої скоринки. Перевертаємо сирники на іншу сторону. Смажимо ще декілька хвилин.
Наші сирники готові!
Смачного!
Час на підготовку: 25 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Як приготувати сирники на сковороді - рецепт приготування з покроковими фото
