Шашлик домашній по-вірменськи

Інгредієнти:
500гр. гов'яжої вирізки
2 цибулини
1 столова ложка виноградного оцту
2 пучка зеленої цибулі
Рекламний блок
2 помідори
оцет
сіль, перець, приправи
рослинна олія
Спосіб приготування:
Яловичу вирізку нарізати шматочками по 40-50 гр.
Скласти в емальований посуд, посолити, посипати перцем і приправами, додати оцет, нарізану півкільцями лук, видавити сік з лимона четвертинки і перемішати.
Накрити кришкою і поставити в холодильник на 2-3 години.
На розігріту сковороду налити трохи масла і викласти м'ясо (відокремивши від лука). За 5-7 хвилин до закінчення жарки додати цибулю з маринаду.
Помідори і лимон порізати кружальцями, або напів-кружками і прикрасити, чергуючи по краю тарілки.
Виложіть шашлик на тарілку і злегка збризніть соком лимона.
Зелену цибулю порізати і посипати нею шашлик.
Рекламний блок

ChiefCook
2012-10-12
Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі
Рекомендуємо кулінарні рецепти: