Відкрити категорії

Шашлик домашній по-вірменськи


Шашлик домашній по-вірменськи


Інгредієнти:
500гр. гов'яжої вирізки
2 цибулини
1 столова ложка виноградного оцту
2 пучка зеленої цибулі

Рекламний блок
половинка лимона
2 помідори
оцет
сіль, перець, приправи
рослинна олія

Спосіб приготування:
Яловичу вирізку нарізати шматочками по 40-50 гр.

Скласти в емальований посуд, посолити, посипати перцем і приправами, додати оцет, нарізану півкільцями лук, видавити сік з лимона четвертинки і перемішати.

Накрити кришкою і поставити в холодильник на 2-3 години.

На розігріту сковороду налити трохи масла і викласти м'ясо (відокремивши від лука). За 5-7 хвилин до закінчення жарки додати цибулю з маринаду.

Помідори і лимон порізати кружальцями, або напів-кружками і прикрасити, чергуючи по краю тарілки.

Виложіть шашлик на тарілку і злегка збризніть соком лимона.

Зелену цибулю порізати і посипати нею шашлик.

Рекламний блок
Шашлик домашній по-вірменськи


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com