Відкрити категорії
Маринована капуста провансаль


Інгредієнти:

Овочі:
Капуста білокачанна 1000 г
Морква 1 шт.
Перець солодкий 1 шт.
Часник 1 зубчик.

Маринад:
Вода кип’ячена 125 мл
Сіль 1 ст. л.
Цукор 60 г.
Олія соняшникова рафінована 75 мл
Оцет столовий 5 мл.

- Переглянути -
Переглядів: 10 646   |  Коментарів 0
Салат невід


Інгредієнти:
Скумбрія копчена 70 г
Картопля 100 г
Буряк 120 г
Сметана 1 ст. л.
Соус хреновый 1 ч. л.
Перець чорний мелений 1 г
Сіль 1 г
Зелений Салат 10 г
Петрушка свіжа 5 г.

- Переглянути -
Переглядів: 4 361   |  Коментарів 0
Салат гніздо глухаря


Інгредієнти:
Картопля 7 шт.
Куряче філе 200 г
Яйця перепелині 6 шт.
Горошок консервований 0.5 банки
Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
Свіжий кріп пучок
Майонез 300 г
Олія соняшникова рафінована 200 мл
Сіль.

- Переглянути -
Переглядів: 18 351   |  Коментарів 0
Ситний курячий салат


Інгредієнти:
Куряче філе 800 г
Печериці мариновані 800 г
Морква 3 шт.
Майонез 200 г
Цибуля ріпчаста 3 шт.
Горіхи волоські 200 г
Олія соняшникова нерафінована 100 мл
Перець чорний мелений 0,5 ч. л.
Сіль 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 18 548   |  Коментарів 0
Сахалінський салат з кальмарів


Інгредієнти:
Кальмари - 4 тушки.
Морква - 1-2 шт.
Болгарський перець - по 1 шт. зелений, червоний і жовтий.
Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.
Полугіркий перець - 1 стручок .
Цибуля зелена - 1-2 пучка.
Часник - 2-3 зубчики.
Перець червоний мелений - 0,5 ч.л.
Паста, середньої гостроти - 2 ст.л.
Соєвий соус - 4 ч.л.
Рисовий оцет - 0,5 ст. л.
Цукор - 2 ч.л.
Кунжутне масло - 1 ч.л.
Рослинна олія - 4 ст.л.
Сіль за смаком, приблизно 0,5 ч.л.

- Переглянути -
Переглядів: 4 392   |  Коментарів 0
1 ... 141 142 143 144 145 146 147 148 149 ... 155
Контакти: wagcooking@gmail.com