Салат з маринованими грибами і куркою
Інгредієнти:
Куряча грудка - 2 шт.,
Болгарський перець - 2 шт.,
Цибуля - 1 шт.,
Мариновані гриби - 450 грам,
Морква - 1 шт.,
Майонез - за смаком,
Зелень - для прикраси.
Спосіб приготування:
Відварене в підсоленій воді куряче філе нарізаємо маленькими кубиками.
Моркву нарізаємо кільцями. Чим тонше морквина, тим красивіше, але якщо морква і велика, то нарізаємо її півкільцями. Обсмажуємо її на сковорідці в маленькій кількості олії до м'якості.
Потім дуже тоненькими півкільцями нарізаємо цибулю і також її обсмажуємо. Всі інгредієнти обсмажуємо окремо. Остуджуємо.
Обсмажуємо також болгарський перець, нарізаний тонкою соломкою.
Всі інгредієнти складаємо в салатницю, додаємо мариновані гриби (при бажанні їх можна промити в проточній воді та дати їй добре стекти).
Додаємо майонез і все перемішуємо.
Потім салат розкладаємо по тарілках, формуючи його за допомогою кулінарного кільця. Зверху кладемо гілочку зелені.
Смачного!