Марокканський томатний салат



Марокканський томатний салат


Інгредієнти:
Помідори - 400г
Зелена цибуля - 2-3 стрілки
Петрушка - невеликий пучок
Кріп - невеликий пучок
Часник - 1-2 зубчики
Мелена зіра - 1\4 чайної ложки
Каррі - 1\4 чайної ложки
Лимонна цедра - 1\2 чайної ложки
Оливкова олія - 3 столові ложки
Червоний винний оцет - 1 столова ложка
сіль
Свережемолотий чорний перець або перець чилі

Приготування:
Помідори вимити й нарізати невеликими кубиками. За бажанням можна видалити насіння.

Зелень вимити, насухо промокнути паперовим рушником і дрібно порубати.

У ємності з кришкою збовтати оцет і оливкове масло.

У салатник покласти нарізані томати, зелень, лимонну цедру, дрібно нарізаний часник, зиру і каррі.

Додати заправку, сіль і перець за смаком.

Перемішати салат і подавати.

Смачного!


Марокканський томатний салат


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок